Bedrijfseconomie

Als bedrijfseconoom speel je een onmisbare rol binnen een organisatie. Je volgt voortdurend de financieel-economische ontwikkelingen van een bedrijf. Je stelt (jaar)verslagen en managementrapportages op, maakt en controleert begrotingen, ondersteunt en adviseert het management en maakt analyses van nieuwe projecten. Je kunt zelf ook deel uitmaken van het management-team.
Als bedrijfseconoom ben je de schakel tussen de verschillende afdelingen van een bedrijf. Daarom kan een bedrijfseconoom zijn of haar financieel-economische kennis breed toepassen.

Verschillende leerroutes
De opleiding Bedrijfseconomie is een voltijdopleiding en duurt vier jaar. Met een vwo-diploma kun je de opleiding in 3,5 jaar afronden.

Geef nu je mening over deze opleiding!

Bron: Hogeschool Windesheim

VN:F [1.1.9.1_544]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Tags: , , , ,

1 reacties to “Bedrijfseconomie”

  1. Mimmy says:

    zegt:Dit is alvast een lekekre warming up’ voor je volgende publicatie Het gaat hier goed. Mijn buik groeit lekker en ik kan niet wachten op het eerste duidelijk voelbare contact. Dat duurt me wel iets te lang maar ik ben 19 weken en geduld is nooit mijn sterkte eigenschap geweest. We weten ook al wat we krijgen . Dus als je straks leuke pakjes over hebt Groetjes,Caroline

    VA:F [1.1.9.1_544]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Laat een reactie achter