Bouwkunde

Mooie, functionele gebouwen ontwerpen en neerzetten is niet je enige werk. Je houdt ook rekening met de omgeving en het effect van een gebouw op de omgeving. Daarom is het belangrijk de materialen en constructies goed te kennen. Je leert hoe je het bouwproces het beste voorbereidt, calculeert en uitvoert. Ook verdiep je je in het beheren en restaureren van gebouwen. Als afgestudeerd bouwkundige heb je verantwoordelijkheidsgevoel en werk je grotendeels zelfstandig. Je neemt initiatieven, stuurt een team aan, werkt samen en bewaakt de kwaliteit van het werk.
Je kunt de opleiding volgen in voltijd en als duale variant.

Duaal
Duaal betekent dat je tegelijkertijd leert en werkt. Je werkt vier dagen in de week en de vijfde dag volg je lessen. Een deel van de studieopdrachten voer je uit tijdens werktijd.
Halverwege het tweede studiejaar kun je beginnen met het duale traject. De duale varianten zijn opgezet met vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven. De stichting HBO JobScore bemiddelt bij het vinden van een duale werkplek bij een aantal bedrijven, instellingen en overheden. De ervaring leert dat de duale opleiding een goede opstap is naar een baan bij het bedrijf waar je als duale student hebt gewerkt.

Geef nu je mening over deze opleiding!

Bron: Hogeschool Windesheim

VN:F [1.1.9.1_544]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Tags: , , , ,

Laat een reactie achter