CMV

Alert, ondernemend, creatief, sportief, organisatietalent, nieuwsgierig en een duizendpoot…zomaar een paar trefwoorden die perfect passen bij een cultureel en maatschappelijk vormingswerker.
Herken jij jezelf in deze trefwoorden en wil je mensen op professionele wijze stimuleren, adviseren en begeleiden om hun (manier van) leven in positieve zin te veranderen? En doe je dit het liefst in de vorm van recreatie, educatie, kunst en cultuur of samenlevingsopbouw? Zet dan je talenten in voor het cultureel en maatschappelijk werk en kies voor de opleiding CMV.

Gezamenlijk eerste jaar
Je start je studie CMV met studenten MWD en SPH in een gezamenlijk eerste jaar. Aan het eind van dit jaar kies je definitief. Switchen, zonder studievertraging, is dus nog mogelijk.

Verschillende leerroutes
Je kunt CMV volgen in voltijd, deeltijd en duaal. Zowel bij de duale- als de deeltijdopleiding combineer je je studie met een baan.

Versneld of verkort studeren
Heb je een diploma van een (deels) verwante mbo-opleiding, dan kun je in aanmerking komen voor een versneld traject.
Ook met een vwo-diploma kun je je hbo-opleiding verkorten of versnellen.

Geef nu je mening over deze opleiding!

Bron: Hogeschool Windesheim

VN:F [1.1.9.1_544]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Tags: , , , ,

Laat een reactie achter