Commerciële Economie

De opleiding CE leidt je op voor een commerciële functie in een bedrijf op het terrein van marketing, sales of marktonderzoek.

In een commerciële functie vertaal je signalen uit de markt naar nieuwe mogelijkheden. Ook zorg je ervoor dat de organisatie inzicht heeft in de afzet en omzet van producten en diensten. Je maakt analyses en rapportages met betrekking tot het commerciële beleid en de resultaten daarvan. Het management neemt op basis daarvan beslissingen om een nieuw product te gaan verkopen of om een reclamecampagne te starten.

Generalistisch en specialistisch
In de opleiding Commerciële Economie van Windesheim kun je je specialiseren in het werkveld van de marketing, zonder het inzicht te verliezen in de overige activiteiten en processen van een organisatie.
Het uitgangspunt van de opleiding is steeds de balans tussen generalistisch denken en specialistisch doen. Dit uitgangspunt sluit uitstekend aan bij de wensen vanuit de arbeidsmarkt.

CE óók in Lelystad
In Zwolle kun je de opleiding in voltijd en in deeltijd volgen. Vanaf september 2008 bieden we de voltijdopleiding ook in Lelystad aan.

Geef nu je mening over deze opleiding!

Bron: Hogeschool Windesheim

VN:F [1.1.9.1_544]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Tags: , , , ,

Laat een reactie achter