Docent Beeldende Kunst en Vormgeving

Heb je interesse in kunst en design? Maak je graag zelf beeldend werk? Vind je het leuk om je kennis over te dragen? Dan is de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving (DBKV) iets voor jou!
Bij de opleiding DBKV leer je les te geven in een kunstvak. Ook ontdek je de betekenis en het belang van kunst voor de samenleving. Je raakt nog meer gefascineerd door alle vormen van kunst, waardoor je je eigen visie op kunst creƫert.

Veel mogelijkheden
DBKV leidt je op tot docent in de beeldende vakken tekenen, handvaardigheid, kunst en Culturele en Kunstzinnige Vorming (CKV). Na je studie ben je bevoegd les te geven in het reguliere onderwijs, van onderbouw voortgezet onderwijs tot het hbo. Je kunt ook kiezen voor een buitenschoolse omgeving, zoals een educatieve dienst bij een museum. Werken als zelfstandig kunstenaar is ook een mogelijkheid. Je kunt dus veel kanten op met deze opleiding!

Geef nu je mening over deze opleiding!

Bron: Hogeschool Windesheim

VN:F [1.1.9.1_544]
Rating: 7.3/10 (4 votes cast)
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Tags: , , , ,

Laat een reactie achter