Elektrotechniek

Noem drie willekeurige apparaten en de kans is groot dat de elektrotechniek het gemeenschappelijke element is. Bijvoorbeeld mobiele telefoons, microchips en windturbines. Wil je later elektrotechnische apparaten en systemen onderzoeken, ontwerpen, produceren en onderhouden? Kies dan voor de opleiding Elektrotechniek. Werken in de techniek is uitdagend. Je hebt niet alleen oog voor detail, maar je bent ook innovatief.

Associate degree
Binnen de opleiding Elektrotechniek kun je een 2-jarig Associate degree programma volgen. Het is een vrij nieuwe studie die je zowel in voltijd of als je een relevante mbo-opleiding hebt ook duaal kunt volgen.
Het niveau van een Associate degree ligt tussen mbo en hbo. Als je de Associate degree na twee jaar met goed gevolg afrondt, krijg je een officieel erkende graad.
Zie je dus op tegen nog eens vier jaar studeren? Dan is de Associate degree Elektrotechniek iets voor jou!

Leerroutes
Naast de voltijdopleiding kun je een tweejarig Associate Degree programma volgen.

Geef nu je mening over deze opleiding!

Bron: Hogeschool Windesheim

VN:F [1.1.9.1_544]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Tags: , , , ,

1 reacties to “Elektrotechniek”

  1. Ahsan says:

    Matthijs van der Ven on Nov 9, 2012 11:24 am No Comments Next week, on the 16th of November, Arthur Adam s new album Pulse’ will be released. No beettr time than today to publish the

    VA:F [1.1.9.1_544]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Laat een reactie achter