Financial Services Management

Ben je geïnteresseerd in de financiële en zakelijke dienstverlening? Dan is de opleiding Financial Services Management (FSM) je op het lijf geschreven. Als afgestudeerd FSM’er ben je in feite een financiële huisarts. Je luistert naar klachten en wensen van particuliere en zakelijke klanten, maakt een inventarisatie, stelt een diagnose en schrijft het optimale recept uit.

Financiële en zakelijke dienstverlening
De laatste jaren hebben internationalisering en schaalvergroting, toenemende concurrentie, de integratie tussen bank- en verzekeringsactiviteiten en de invloed van de informatie-technologie ingrijpende gevolgen gehad voor de financiële en zakelijke dienstverlening. Klanten eisen een steeds hogere kwaliteit van de dienstverlening waarbij de nadruk ligt op integratie van financiële producten. Daardoor worden aanzienlijke eisen gesteld aan de financiële instellingen en is er een grotere behoefte ontstaan aan hoger opgeleiden. Als FSM-afgestudeerde onderhoud je relaties met zowel zakelijke als particuliere diensten.

Voltijd
De opleiding kun je volgen in voltijd. Het studieprogramma is in nauwe samenwerking met de bedrijfstak ontwikkeld.

Duale opleiding FSM
Met ingang van september 2009 start de opleiding FSM (Financial Services Management) met een duale variant (bij voldoende aanmeldingen) . Dit wordt een combinatie van werken en leren. Deze opleiding is vooral geschikt voor mensen die werken bij een bank, verzekeraar of intermediair.

Geef nu je mening over deze opleiding!

Bron: Hogeschool Windesheim

VN:F [1.1.9.1_544]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Tags: , , , ,

2 reacties to “Financial Services Management”

 1. shoe lift insoles says:

  I ԁo that you are going to bе elaborаtіng further on this theme.
  I would like a little more information.

  VA:F [1.1.9.1_544]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. Randal says:

  Keep all the important things in mind like mortgage, debt, food,
  and upkeep. * Shape - Feng Shui holds that you should never have sharp corners in close proximity because they don’t promote positive energy flow.

  They may be the hanging kind, like the hanging spider plants or you could have
  one erected like the stately rubber plant.

  VA:F [1.1.9.1_544]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Laat een reactie achter