Godsdienst-Pastoraal Werk

Ben je vaak met zingeving en geloof bezig? Maar ook nieuwsgierig naar wat anderen beweegt en kijk je daarbij kritisch naar jezelf? Dan is de voltijdopleiding Godsdienst-Pastoraal Werk, echt iets voor jou!

Twee varianten
De opleiding wordt in twee varianten aangeboden: de hbo-bachelor Godsdienst-Pastoraal Werk of de wo-bachelor Theologie Plus. Je wordt dus hbo-student óf wo-student. De hbo-bachelor duurt 4 jaar en de wo-bachelor 3 jaar.

Samenwerkingsverband
De opleidingen zijn een samenwerkingsverband tussen Windesheim, de Protestantse Theologische Universiteit (PThU) en de Vrije Universiteit (VU). Ook de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) verzorgt een deel van het onderwijs in deze opleidingen.

Unieke combinatie
Geloof, cultuur en samenleving. Daar draait het om in de twee opleidingsvarianten. Het unieke is dat je in de eerste anderhalf jaar van je studie colleges volgt in Zwolle én in Kampen. Ook in de tweede fase van de opleiding kun je volop gebruik maken van de mogelijkheden van beide opleidingen. Tijdens je studie verwerf je een brede theologische basiskennis.

Geef nu je mening over deze opleiding!

Bron: Hogeschool Windesheim

VN:F [1.1.9.1_544]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Tags: , , , ,

Laat een reactie achter