Katholieke Pabo Zwolle

De Katholieke Pabo Zwolle behoort met ruim 700 studenten en ongeveer 70 medewerkers tot de kleine tot middelgrote HBO-instellingen. Als student heb je direct te maken met het onderwijsgevend personeel dat de opleiding en de begeleiding verzorgt, maar ook met het onderwijsondersteunend personeel. De KPZ is een opleiding waar leven, denken en werken in het teken staan van de katholieke levensopvatting, maar waar mensen van andere geloofsrichtingen ook welkom zijn.
De KPZ werkt binnen de Educatieve Federatie Interactum met zes andere instituten samen om de kwaliteit van het opleidingsprogramma te bewaken en te verbeteren. In onze hogeschool staan kwaliteit, verbondenheid met elkaar en sfeer centraal!

VN:F [1.1.9.1_544]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Tags: , , ,

1 reacties to “Katholieke Pabo Zwolle”

  1. Thanks for some other informative web site. Where else may just I am getting that type of information written in such an ideal way?
    I’ve a project that I’m just now operating on, and I’ve been on the look out for such
    information.

    VA:F [1.1.9.1_544]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Laat een reactie achter