Lerarenopleiding basisonderwijs en Pedagogiek

Wil je werken met kinderen? Lesgeven en daarnaast beschikken over academische vaardigheden om onderzoek te doen? Heb je een vwo-diploma op zak? Dan is de Pa²-Universitaire Pabo uitermate geschikt voor jou!

Onderzoekende leerkracht
Met deze opleiding combineer je de wetenschappelijke studie Pedagogiek met de beroepsgerichte Pabo. Je wordt opgeleid tot onderzoekende leerkracht; je geeft les en je doet wetenschappelijk onderzoek.
Na deze opleiding beschik je over de benodigde beroepsvaardigheden én academische vaardigheden. Je bent analytische ingesteld en bekijkt de praktijk door een ‘academische bril’.
Als je deze studie hebt afgerond ga je met twee bachelordiploma’s naar huis; een bachelor van de Pabo en een bachelor Pedagogiek.

Gevraagd: studenten met lef, ambitie en inzet!
Pa²-Universitaire Pabo is een intensieve vierjarige opleiding. De studie volg je op drie locaties. Pedagogiek volg je aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, de Pabo op Windesheim en de derde locatie is de plek van je stageschool. Je moet dus bereid zijn afstanden te overbruggen. Daarnaast moet je om kunnen gaan met verschillen, omdat je te maken krijgt met allerlei medestudenten en docenten.
Als jij zo’n student bent met ambitie, wil je hard leren en werken en voldoe je aan de toelatingseisen, meld je dan aan voor de Pa²-Universitaire Pabo!

Geef nu je mening over deze opleiding!

Bron: Hogeschool Windesheim

VN:F [1.1.9.1_544]
Rating: 7.5/10 (2 votes cast)
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Tags: , , , ,

2 reacties to “Lerarenopleiding basisonderwijs en Pedagogiek”

 1. PeevianeilA says:

  moet controleren:)

  VA:F [1.1.9.1_544]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. Buddy says:

  Anoniem zegt:Hoi Arno,Bedankt voor je lessen. Ik dacht dat ik van e.e.a. wel op de hotoge was. Blijkt dus wel mee te vallen. Erg inspirerend!Groetjes,De opmerkingmakerin

  VA:F [1.1.9.1_544]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Laat een reactie achter