Lerarenopleiding basisonderwijs

Kun je goed omgaan met kinderen? Houd je van organiseren en samenwerken? Wil je graag een afwisselende en dynamische baan? Dan is de Lerarenopleiding Basisonderwijs iets voor jou!

Geen dag hetzelfde
Geen dag is hetzelfde voor een leraar in het basisonderwijs. Het basisonderwijs heeft sociale en communicatief vaardige leraren nodig, die houden van organiseren en samenwerken.

Veranderingen in het onderwijs
De Lerarenopleiding Basisonderwijs leert je omgaan met veranderingen in het onderwijs. Je vindt het een uitdaging deze veranderingen mogelijk te maken. Ga jij de uitdaging aan?

Waardevol én waardenvol
De christelijke identiteit vormt een belangrijke basis voor de opleiding. Je loopt stages op christelijke basisscholen en begeleidt kinderen bij hun levensbeschouwelijke vorming. We leiden je op tot een waarde(n)volle leraar. Waardevol voor de maatschappij met een groeiend tekort aan leraren. En waardenvol omdat je handelt vanuit waarden en normen en de christelijke identiteit.

Taal- en rekenvaardigheid
De Lerarenopleiding Basisonderwijs van Windesheim scoort zeer goed met de Cito-toetsen van taal en rekenen. De goede resultaten van Windesheim zijn toe te schrijven aan de extra ondersteuning die eerstejaars krijgen.

Geef nu je mening over deze opleiding!

Bron: Hogeschool Windesheim

VN:F [1.1.9.1_544]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Tags: , , , ,

Laat een reactie achter