Logistiek en Economie

De studie Logistiek en Economie (LE) in Zwolle  leidt je op tot ‘logistiek expert’. Als logistiek expert organiseer je goederenstromen en -diensten en de daarbij behorende geld- en informatiestromen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de bijbehorende activiteiten zoals inkoop, productieplanning, magazijnbeheer, distributie en klantorderverwerking.

Logistiek
Logistiek experts vind je vanzelfsprekend in handelsbedrijven en fabrieken. Je zorgt ervoor dat goederen op de juiste tijd, in de juiste hoeveelheid en op de juiste plaats beschikbaar zijn. Er zijn ook logistieke functies in een ziekenhuis. Je houdt je daar onder meer bezig met planningen voor de operatiekamers en de patiëntenstromen. Logistiek is ook een succesfactor bij de organisatie van een groot evenement, zoals een Bevrijdingsfestival. Je regelt dan de stroom van bezoekers in de binnenstad.

Logisiek en Economie bij Windesheim
Zwolle is voor bedrijven en ook voor de opleiding Logistiek en Economie een prima vestigingsplaats. De uitwisseling van kennis en ervaring tussen de bedrijven en de opleiding levert voor alle partijen pluspunten op. In de opleiding LE van Windesheim kun je je specialiseren in het werkveld van logistiek. Het uitgangspunt van de opleiding is steeds de balans tussen generalistisch denken en specialistisch doen. Dit uitgangspunt sluit uitstekend aan bij de vraag vanuit de arbeidsmarkt.

Voltijd
De opleiding LE is een voltijdopleiding.

Geef nu je mening over deze opleiding!

Bron: Hogeschool Windesheim

VN:F [1.1.9.1_544]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Tags: , , , ,

1 reacties to “Logistiek en Economie”

  1. web page says:

    Hi there colleagues, its fantastic post regarding
    cultureand fully explained, keep it up all the time.

    VA:F [1.1.9.1_544]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Laat een reactie achter