Over ons

Tijdens mijn studententijd heb ik het altijd een gemis gevonden dat er geen website was speciaal bedoeld voor studenten uit Zwolle, een soort startpagina voor de Zwolse student. Het studentenleven wordt hierdoor veel gemakkelijker. Ik ben op dit moment de website aan het invullen met allerlei interessante artikelen over studeren in Zwolle.

Het is de bedoeling dat de website eind maart 2009 volledig klaar is. Wil jij jouw studentenclubje Zwolse bekendheid geven? Ook daar is straks een podium voor. Stuur je info op en ik zal het er op zetten!

Hierna zullen er steeds meer interactieve elementen te zien zijn op studereninzwolle.nl.

Ik ben ook nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om (minimaal) een keer per twee weken een column te schrijven over zijn/haar studentenleven. Koester je de diepgewortelde ambitie om de nieuwe Kluun te worden? Denk jij dat je talent hebt? Laat dan een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Je kan je mail sturen naar studereninzwolle [at] gmail punt com.

VN:F [1.1.9.1_544]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site