absens-carens

Logo van Absens Carens, gereformeerde HBO vereniging in Zwolle

VN:F [1.1.9.1_544]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

1 reacties to “absens-carens”

 1. Frans says:

  Hoi studenten van Nijmegen ik weet niet of jullie de politiek een beetje volgen maar zoals het eruit ziet pikken ze jullie allemaal een hoop af zoals:
  o.a ov kaart en studie financiering nu vragen jullie je zelf misschien af wat moet die man van ons, nou dat wil ik kort even uitleggen en hoop dat jullie er iets mee kunnen of willen doen.
  Organiseer met alle ander studenten verenigingen iets ga de straat op en protesteer tegen deze afschuwelijke ingrepen van deze zeer slechte regering, want ze pikken je alles af.
  Gooi het op bijvoorbeeld op Facebook en vraag aan andere verenigingen doe mee we gaan er iets aan doen we laten ons niet naaien.
  Waarom ik dit schrijf is: je ziet in dit kleine landje niemand protesteren van de studenten en dat ergert mij want jullie moeten nog aan de bak en worden nu al alles afgepakt.

  MVG, Frans

  VA:F [1.1.9.1_544]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Laat een reactie achter