Poppodium Hedon Zwolle komt met nieuw concept: DEEP

Deephouse, techhous en techno worden steeds populairder. Steeds meer en grotere feesten rijzen uit de grond. Zo nu ook in Zwolle. Poppodium Hedon zal op 14 februari beginnen met haar nieuwe concept, DEEP. De line-up is zeker goed te noemen: DJ Remy, Roy El Kei, Joshua Kayn en rijzende ster Infinitize. Deze dj’s zullen het publiek in Zwolle gaan vermaken tot in de vroege uurtjes.

DJ Remy is een clublegende en draait al meer dan 15 jaar in het dance circuit. Hij komt voornamelijk in de grote clubs in Nederland. In 2001 én 2002 werd hij verkozen tot beste Nederlandse DJ. In 2003 brengt DJ Remy zijn eerste Nederlandse album uit, BANG! met de bekende clubnummers “Scrambled” en “Dustsucker”.

Preview DJ Remy (met Roland Klinkenberg):

De 26 jarige Joshua Kayn draait house, minimal, progressive, techhouse en techno.

Roy El Kei is door het SlamFM programma Clubbin’ gekozen tot het DJ talent van Nederland.

Infinitize geldt als een van de grootste talenten in Nederland op het gebied van techhouse. Op hun website  omschrijven de boys van Infinitize zich als volgt: “Gordon and Jermain Hatusupy, two brothers in crime and kin, decided to join forces in entertaining the dance floor through their view of electronic dance music best described chunky, dirty, techy and funky.”

Al met al een zeer gevarieerde avond vol met deephouse, techhouse en techno. De line-up is geweldig. Kaarten voor DEEP zijn verkrijgbaar voor 12,50 euro op de website van poppodium Hedon in Zwolle. Dus hou 14 februari vrij!

VN:F [1.1.9.1_544]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Tags: , , , , , , , , ,

Laat een reactie achter